Adatkezelés

A Rising.eco Kft. (Vállalat‘, ‘mi‘, ‘minket vagy miénk‘,), jelen adatvédelmi nyilatkozata leírja, hogyan és miért gyűjthetjük, tárolhatjuk, használhatjuk és/vagy oszthatjuk meg /vagy oszthatjuk meg (‘dolgozzuk fel') az Ön adatait, amikor Ön a (szolgáltatásainkat) használja, például amikor Ön:

  • Látogasson el weboldalunkra https://www.rising.eco címen, vagy bármely olyan weboldalunkra, amely erre az adatvédelmi nyilatkozatra hivatkozik
  • Lépjen kapcsolatba velünk más kapcsolódó módokon, beleértve az értékesítést, a marketinget vagy az eseményeket

Kérdése vagy aggálya van? Az adatvédelmi nyilatkozat elolvasása segít megérteni adatvédelmi jogait és választási lehetőségeit. Ha nem ért egyet irányelveinkkel és gyakorlatainkkal, kérjük, ne használja Szolgáltatásainkat. Ha továbbra is bármilyen kérdése vagy aggálya van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a privacy@rising.eco címen.

A FŐBB PONTOK ÖSSZEFOGLALÁSA

Ez az összefoglaló az adatvédelmi nyilatkozatunk legfontosabb pontjait tartalmazza, de ezekről a témákról további részleteket is megtudhat, ha az egyes kulcsfontosságú pontokat követő linkre kattint, vagy az alábbi tartalomjegyzék segítségével megkeresi a keresett részt. Regisztrálj itt, hogy közvetlenül a tartalomjegyzékünkhöz is jusson.

Milyen személyes adatokat dolgozunk fel? Amikor meglátogatja, használja vagy navigál a Szolgáltatásainkban, személyes adatokat dolgozhatunk fel attól függően, hogy Ön hogyan lép kapcsolatba a Rising.eco Kft.-vel és a Szolgáltatásokkal, milyen döntéseket hoz, valamint milyen termékeket és funkciókat használ. További információért Regisztrálj itt, .

Feldolgozunk-e bármilyen érzékeny személyes adatot? Nem dolgozunk fel érzékeny személyes adatokat.

Kapunk-e bármilyen információt harmadik felektől? Harmadik felektől nem kapunk semmilyen információt.

Hogyan dolgozzuk fel az Ön adatait? Adatait Szolgáltatásaink biztosítása, fejlesztése és adminisztrálása, az Önnel való kommunikáció, a biztonság és a csalások megelőzése, valamint a jogszabályoknak való megfelelés érdekében dolgozzuk fel. Az Ön beleegyezésével más célokra is feldolgozhatjuk az Ön adatait. Az Ön adatait csak akkor dolgozzuk fel, ha erre érvényes jogi okunk van. További információért Regisztrálj itt, .

Milyen helyzetekben és milyen típusú felekkel osztjuk meg a személyes adatokat? Bizonyos helyzetekben és harmadik felek meghatározott kategóriáival oszthatunk meg információkat. További információért Regisztrálj itt, .

Hogyan őrizzük meg az Ön adatait biztonságban? Szervezeti és technikai folyamatokkal és eljárásokkal rendelkezünk az Ön személyes adatainak védelme érdekében. Az interneten vagy az információtárolási technológián keresztül történő elektronikus továbbítás azonban garantáltan nem garantálható 100%, ezért nem ígérhetjük vagy garantálhatjuk, hogy hackerek, kiberbűnözők vagy más jogosulatlan harmadik felek nem tudják meghiúsítani biztonságunkat, és nem tudják helytelenül gyűjteni, elérni, ellopni vagy módosítani az Ön adatait. További információért Regisztrálj itt, .

Milyen jogok illetik meg Önt? Attól függően, hogy földrajzilag hol tartózkodik, az alkalmazandó adatvédelmi törvény azt jelentheti, hogy bizonyos jogokkal rendelkezik a személyes adataival kapcsolatban. További információért Regisztrálj itt, .

Hogyan gyakorolja a jogait? Jogait a legegyszerűbben úgy gyakorolhatja, ha kitölti az érintetteknek szóló igénylőlapunkat, amely itt érhető el: privacy@rising.eco, vagy felveszi velünk a kapcsolatot. Minden kérést megvizsgálunk és annak megfelelően járunk el, az alkalmazandó adatvédelmi törvényeknek megfelelően.

Szeretne többet megtudni arról, hogy mit csinál a Rising.eco Kft. az általunk gyűjtött információkkal? Regisztrálj itt, az értesítés teljes áttekintéséhez.

1. MILYEN INFORMÁCIÓKAT GYŰJTÜNK?

Az Ön által nekünk megadott személyes adatok.

Röviden: Gyűjtjük az Ön által megadott személyes adatokat.

Olyan személyes adatokat gyűjtünk, amelyeket Ön önként ad meg nekünk, amikor regisztrál a Szolgáltatásokra, kifejezi érdeklődését a rólunk vagy termékeinkről és Szolgáltatásainkról szóló információk megszerzése iránt, amikor részt vesz a Szolgáltatásokkal kapcsolatos tevékenységekben, vagy más módon, amikor kapcsolatba lép velünk.

Az Ön által megadott személyes adatok. Az általunk gyűjtött személyes adatok a velünk és a Szolgáltatásokkal folytatott interakcióinak kontextusától, az Ön által hozott döntésektől, valamint az Ön által használt termékektől és funkcióktól függenek. Az általunk gyűjtött személyes adatok a következőket tartalmazhatják:

  • Nevek
  • Telefonszámok
  • Emailcímek
  • Levelezési címek
  • Felhasználónevek
  • Jelszavak
  • Kapcsolattartási beállítások
  • Kapcsolattartási vagy hitelesítési adatok
  • Számlázási címek

Érzékeny információk. Nem dolgozunk fel érzékeny információkat.

Minden személyes adatnak, amelyet nekünk ad meg, valósnak, teljesnek és pontosnak kell lennie, és értesítenie kell minket az ilyen személyes adatokban bekövetkezett változásokról.

Automatikusan gyűjtött információk

Röviden: Bizonyos információkat – például az Ön IP-címét és/vagy a böngésző és az eszköz jellemzőit – automatikusan gyűjtünk, amikor meglátogatja Szolgáltatásainkat.

Bizonyos adatokat automatikusan gyűjtünk, amikor Meglátogatja, használja vagy navigál a Szolgáltatásokban. Ezek az információk nem fedik fel az Ön konkrét személyazonosságát (például nevét vagy kapcsolattartási adatait), de tartalmazhatnak eszköz- és használati adatokat, például az Ön IP-címét, a böngésző és az eszköz jellemzőit, az operációs rendszert, a nyelvi beállításokat, a hivatkozó URL-eket, az eszköz nevét, az országot, a helyet, a Szolgáltatásaink használatának módjára és idejére vonatkozó információkat, valamint egyéb technikai információkat. Ezekre az információkra elsősorban Szolgáltatásaink biztonságának és működésének fenntartásához, valamint belső elemzési és jelentéskészítési céljainkhoz van szükség.

Sok más vállalkozáshoz hasonlóan mi is gyűjtünk adatokat cookie-k és hasonló technológiák révén. Erről bővebben a Cookie-kra vonatkozó közleményünkben tudhat meg: https://www.rising.eco/cookiepolicy. https://www.rising.eco/cookiepolicy.

Az általunk gyűjtött információk a következőket tartalmazzák:

  • Napló- és használati adatok. A napló- és használati adatok a szolgáltatással, a diagnosztikával, a használattal és a teljesítménnyel kapcsolatos információk, amelyeket szervereink automatikusan gyűjtenek, amikor Ön eléri vagy használja Szolgáltatásainkat, és amelyeket naplófájlokban rögzítünk. Attól függően, hogy hogyan lép kapcsolatba velünk, ezek a naplóadatok magukban foglalhatják az Ön IP-címét, eszközadatait, böngészőjének típusát, valamint a Szolgáltatásokban végzett tevékenységével kapcsolatos beállításokat és információkat (például a használathoz kapcsolódó dátum-/időbélyegzőket, a megtekintett oldalakat és fájlokat, a kereséseket és az Ön által végzett egyéb műveleteket, például a használt funkciókat), az eszközesemény-információkat (például a rendszertevékenységet, hibajelentések (más néven "összeomlási memóriaképek") és hardverbeállítások).
  • Eszközadatok. Eszközadatokat gyűjtünk, például információkat az Ön számítógépéről, telefonjáról, táblagépéről vagy más eszközéről, amelyet a Szolgáltatások eléréséhez használ. A használt eszköztől függően ezek az eszközadatok olyan információkat tartalmazhatnak, mint az Ön IP-címe (vagy proxykiszolgálója), eszköz- és alkalmazásazonosító számai, helye, böngészőtípusa, hardvermodellje, internetszolgáltatója és/vagy mobilszolgáltatója, operációs rendszere és rendszerkonfigurációs adatai.
  • Helyadatok lehetőségre. Helyadatokat gyűjtünk, például információkat az eszköz helyéről, amelyek lehetnek pontosak vagy pontatlanok. Az, hogy mennyi információt gyűjtünk, a Szolgáltatások eléréséhez használt eszköz típusától és beállításaitól függ. Használhatunk például GPS-t és más technológiákat olyan földrajzi helymeghatározási adatok gyűjtésére, amelyek megmondják nekünk az Ön aktuális tartózkodási helyét (az Ön IP-címe alapján). Leiratkozhat arról, hogy engedélyezzék számunkra az ilyen adatok gyűjtését, ha megtagadja az információkhoz való hozzáférést, vagy letiltja a Hely beállítást az eszközén. Ha azonban úgy dönt, hogy leiratkozik, előfordulhat, hogy nem tudja használni a Szolgáltatások bizonyos aspektusait.

2. HOGYAN DOLGOZZUK FEL AZ ÖN ADATAIT?

Röviden: Az Ön adatait a Szolgáltatásaink biztosítása, fejlesztése és adminisztrálása, az Önnel való kommunikáció, a biztonság és a csalások megelőzése, valamint a jogszabályoknak való megfelelés érdekében dolgozzuk fel. Az Ön beleegyezésével más célokra is feldolgozhatjuk az Ön adatait.

Az Ön személyes adatait különböző okokból dolgozzuk fel, attól függően, hogy Ön hogyan lép kapcsolatba a Szolgáltatásainkkal, többek között az alábbiakkal:

  • A fiók létrehozásának és hitelesítésének megkönnyítése, valamint a felhasználói fiókok egyéb kezelése. Feldolgozhatjuk az Ön adatait, hogy Ön létrehozhassa és bejelentkezhessen fiókjába, valamint folyamatosan működhessen a fiókja.
  • A szolgáltatások nyújtásának megkönnyítése és megkönnyítése a felhasználó számára. Feldolgozhatjuk az Ön adatait, hogy a kért szolgáltatást nyújthassuk Önnek.
  • A felhasználói kérdések megválaszolása/támogatás felajánlása a felhasználóknak. Adatait feldolgozhatjuk annak érdekében, hogy válaszoljunk az Ön kérdéseire, és megoldjuk a kért szolgáltatással kapcsolatos esetleges problémáit.
  • Adminisztratív információk küldése Önnek. Feldolgozhatjuk az Ön adatait, hogy részleteket küldjünk Önnek termékeinkről és szolgáltatásainkról, a feltételeink és irányelveink változásairól, valamint más hasonló információkról.
  • A felhasználók közötti kommunikáció engedélyezése. Feldolgozhatjuk az Ön adatait, ha úgy dönt, hogy olyan ajánlatainkat használja, amelyek lehetővé teszik a kommunikációt egy másik felhasználóval.
  • Az egyén létfontosságú érdekeinek megmentése vagy védelme. Az Ön adatait feldolgozhatjuk, ha ez az egyén létfontosságú érdekeinek megmentéséhez vagy védelméhez szükséges, például a károk megelőzése érdekében.

3. MILYEN JOGALAPOKRA TÁMASZKODUNK AZ ÖN ADATAINAK FELDOLGOZÁSÁHOZ?

Röviden: Az Ön személyes adatait csak akkor dolgozzuk fel, ha úgy gondoljuk, hogy ez szükséges, és érvényes jogi okunk (azaz jogalapunk) van arra, hogy ezt az alkalmazandó jogszabályok szerint megtegyük, például az Ön beleegyezésével, hogy betartsuk a törvényeket, szolgáltatásokat nyújtsunk Önnek szerződéses kötelezettségeink teljesítéséhez vagy teljesítéséhez, az Ön jogainak védelméhez vagy jogos üzleti érdekeink teljesítéséhez.

Az általános adatvédelmi rendelet (GDPR) és az Egyesült Királyság GDPR megköveteli tőlünk, hogy elmagyarázzuk azokat az érvényes jogalapokat, amelyekre támaszkodunk az Ön személyes adatainak feldolgozásához. Mint ilyen, az Ön személyes adatainak feldolgozása során a következő jogalapokra támaszkodhatunk:

  • Beleegyezés. Feldolgozhatjuk az Ön adatait, ha Ön engedélyt (azaz beleegyezését) adta nekünk arra, hogy személyes adatait meghatározott célra felhasználjuk. Hozzájárulását bármikor visszavonhatja. További információért Regisztrálj itt, .
  • A szerződés teljesítése. Feldolgozhatjuk az Ön személyes adatait, ha úgy véljük, hogy ez szükséges az Önnel szembeni szerződéses kötelezettségeink teljesítéséhez, beleértve a Szolgáltatásaink nyújtását, vagy az Ön kérésére, mielőtt szerződést kötnénk Önnel.
  • Jogi kötelezettségek. Az Ön adatait akkor dolgozhatjuk fel, ha úgy gondoljuk, hogy ez szükséges a jogi kötelezettségeinknek való megfeleléshez, például egy bűnüldöző szervvel vagy szabályozó ügynökséggel való együttműködéshez, törvényes jogaink gyakorlásához vagy védelméhez, vagy az Ön adatainak bizonyítékként történő nyilvánosságra hozatalához olyan peres eljárásokban, amelyekben részt veszünk.
  • Létfontosságú érdekek. Feldolgozhatjuk az Ön adatait, ha úgy gondoljuk, hogy ez szükséges az Ön létfontosságú érdekeinek vagy egy harmadik fél létfontosságú érdekeinek védelméhez, például olyan helyzetekhez, amelyek potenciálisan veszélyeztetik bármely személy biztonságát.

Jogi értelemben az európai adatvédelmi törvények értelmében általában mi vagyunk a jelen adatvédelmi nyilatkozatban leírt személyes adatok "adatkezelői", mivel mi határozzuk meg az általunk végzett adatfeldolgozás eszközeit és/vagy céljait. Ez az adatvédelmi nyilatkozat nem vonatkozik azokra a személyes adatokra, amelyeket ügyfeleink nevében "adatfeldolgozóként" dolgozunk fel. Ezekben a helyzetekben az az ügyfél, akinek szolgáltatásokat nyújtunk, és akivel adatfeldolgozási megállapodást kötöttünk, az Ön személyes adataiért felelős "adatkezelő", és mi csak az Ön adatait dolgozzuk fel a nevükben az Ön utasításainak megfelelően. Ha többet szeretne megtudni ügyfeleink adatvédelmi gyakorlatáról, olvassa el az adatvédelmi irányelveiket, és kérdéseit hozzájuk irányítsa.

4. MIKOR ÉS KIVEL OSZTJUK MEG AZ ÖN SZEMÉLYES ADATAIT?

Röviden: Az ebben a szakaszban leírt konkrét helyzetekben és/vagy harmadik felek következő kategóriáival oszthatunk meg információkat.

Szállítók, tanácsadók és egyéb harmadik fél szolgáltatók. Megoszthatjuk adatait harmadik fél beszállítókkal, szolgáltatókkal, vállalkozókkal vagy ügynökökkel ("harmadik felekkel") akik szolgáltatásokat nyújtanak számunkra vagy a nevünkben, és e munka elvégzéséhez hozzáférést kérhetünk ezekhez az információkhoz. A harmadik felek kategóriái, amelyekkel megoszthatjuk a személyes adatokat, a következők:

  • Partner marketing programok
  • Adatelemzési szolgáltatások
  • Teljesítményfigyelő eszközök
  • Terméktervezési és tervezési eszközök
  • Értékesítés és marketing eszközök
  • Közösségi hálózatok
  • Tesztelő eszközök
  • Felhasználói fiók regisztrálása & hitelesítési szolgáltatások

A következő helyzetekben is meg kell osztanunk személyes adatait:

  • Üzleti transzferek. Megoszthatjuk vagy átadhatjuk az Ön adatait bármilyen egyesüléssel, vállalati eszközök eladásával, finanszírozásával vagy vállalkozásunk egészének vagy egy részének egy másik vállalatnak történő felvásárlásával kapcsolatban vagy az arról szóló tárgyalások során.
  • Leányvállalatok. Megoszthatjuk az Ön adatait leányvállalatainkkal, ebben az esetben megköveteljük, hogy ezek a leányvállalatok tartsák tiszteletben ezt az adatvédelmi nyilatkozatot. A leányvállalatok közé tartozik az anyavállalatunk és minden olyan leányvállalat, vegyesvállalati partner vagy más vállalat, amelyet mi irányítunk, vagy amelyek velünk közös ellenőrzés alatt állna
  • Üzleti partnerek. Megoszthatjuk az Ön adatait üzleti partnereinkkel, hogy bizonyos termékeket, szolgáltatásokat vagy promóciókat kínálhassunk Önnek.

5. HASZNÁLUNK COOKIE-KAT ÉS EGYÉB NYOMKÖVETŐ TECHNOLÓGIÁKAT?

Röviden: Cookie-kat és más nyomkövető technológiákat használhatunk az Ön adatainak gyűjtésére és tárolására.

Cookie-kat és hasonló nyomkövető technológiákat (például webjelzőket és pixeleket) használhatunk az információk eléréséhez vagy tárolásához. Az ilyen technológiák használatával és azzal kapcsolatos konkrét információkat, hogy ön hogyan utasíthat el bizonyos cookie-kat, a Cookie-kra vonatkozó közleményünkben találjuk: https://www.rising.eco/cookiepolicy.

6. MENNYI IDEIG ŐRIZZÜK MEG AZ ÖN ADATAIT?

Röviden: Adatait addig őrizzük meg, amíg az a jelen adatvédelmi nyilatkozatban meghatározott célok eléréséhez szükséges, kivéve, ha a törvény másként rendelkezik.

Az Ön személyes adatait csak addig őrizzük meg, amíg az a jelen adatvédelmi nyilatkozatban meghatározott célokhoz szükséges, kivéve, ha a törvény (például adózási, számviteli vagy egyéb jogi követelmények) hosszabb megőrzési időszakot ír elő vagy engedélyez. A jelen nyilatkozat egyetlen célja sem követeli meg tőlünk, hogy az Ön személyes adatait hosszabb ideig tartsuk meg, mint amennyi alatt a felhasználóknak fiókjuk van nálunk.

Ha nincs folyamatos jogos üzleti igényünk az Ön személyes adatainak feldolgozására, akkor töröljük vagy anonimizáljuk ezeket az információkat, vagy ha ez nem lehetséges (például azért, mert személyes adatait biztonsági mentési archívumokban tároltuk), akkor biztonságosan tároljuk személyes adatait, és elkülönítjük azokat minden további feldolgozástól, amíg a törlés lehetséges.

7. HOGYAN TARTJUK BIZTONSÁGOSAN AZ INFORMÁCIÓIT?

Röviden: Célunk, hogy személyes adatait szervezeti és technikai biztonsági intézkedések rendszerével védjük.

Megfelelő és ésszerű technikai és szervezési biztonsági intézkedéseket hajtottunk végre, amelyek célja az általunk feldolgozott személyes adatok biztonságának védelme. Az Ön adatainak védelmére irányuló biztosítékaink és erőfeszítéseink ellenére azonban az interneten vagy az információtárolási technológián keresztüli elektronikus továbbítás nem garantálható 100% -ban biztonságosnak, így nem ígérhetjük vagy garantálhatjuk, hogy a hackerek, kiberbűnözők vagy más jogosulatlan harmadik felek nem lesznek képesek meghiúsítani biztonságunkat, és nem tudják helytelenül gyűjteni, elérni, ellopni vagy módosítani az Ön adatait. Bár minden tőlünk telhetőt megteszünk az Ön személyes adatainak védelme érdekében, a személyes adatok Szolgáltatásainkba és Szolgáltatásainkból történő továbbítása az Ön saját felelősségére történik. A Szolgáltatásokat csak biztonságos környezetben érheti el.

8. GYŰJTÜNK-E ADATOKAT KISKORÚAKTÓL?

Röviden: Tudatosan nem gyűjtünk adatokat 18 év alatti gyermekektől, és nem forgalmazunk számukra.

Tudatosan nem kérünk adatokat 18 év alatti gyermekektől, és nem forgalmazunk velük. A Szolgáltatások használatával Ön kijelenti, hogy Ön legalább 18 éves, vagy hogy Ön egy ilyen kiskorú szülője vagy gondviselője, és hozzájárul ahhoz, hogy az ilyen kiskorú eltartott használja a Szolgáltatásokat. Ha tudomásunkra jut, hogy 18 évesnél fiatalabb felhasználóktól gyűjtöttünk személyes adatokat, akkor deaktiváljuk a fiókot, és ésszerű intézkedéseket teszünk annak érdekében, hogy ezeket az adatokat azonnal töröljük a nyilvántartásunkból. Ha tudomást szerez olyan adatokról, amelyeket 18 év alatti gyermekektől gyűjtöttünk, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a privacy@rising.eco címen.

9. MILYEN ADATVÉDELMI JOGAI VANNAK?

Röviden: Egyes régiókban, például az Európai Gazdasági Térségben (EGT) és az Egyesült Királyságban (Egyesült Királyság) olyan jogokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a személyes adataihoz való nagyobb hozzáférést és ellenőrzést. Fiókját bármikor felülvizsgálhatja, módosíthatja vagy megszüntetheti.

Egyes régiókban (például az EGT-ben és az Egyesült Királyságban) a vonatkozó adatvédelmi törvények értelmében Önt bizonyos jogok illetik meg. Ezek magukban foglalhatják azt a jogot, hogy (i) hozzáférést kérjen és másolatot kapjon személyes adatairól, (ii) helyesbítést vagy törlést kérjen; (iii) az Ön személyes adatai feldolgozásának korlátozása; és iv. adott esetben az adathordozhatóságra. Bizonyos körülmények között Önnek joga lehet tiltakozni személyes adatainak feldolgozása ellen is. Ezt a kérést úgy nyújthatja be, hogy felveszi velünk a kapcsolatot az alábbi "HOGYAN LÉPHET KAPCSOLATBA VELÜNK A JELEN NYILATKOZATTAL KAPCSOLATBAN?" című szakaszban megadott elérhetőségeken.

Minden kérést megvizsgálunk és annak megfelelően járunk el, az alkalmazandó adatvédelmi törvényeknek megfelelően.

Ha Ön az EGT-ben vagy az Egyesült Királyságban él, és úgy gondolja, hogy jogellenesen dolgozzuk fel személyes adatait, akkor joga van panaszt tenni a helyi adatvédelmi felügyeleti hatóságnál is. Elérhetőségüket itt találja: https://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

Ha Ön Svájcban tartózkodik, az adatvédelmi hatóságok elérhetőségei itt érhetők el: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html.

A hozzájárulás visszavonása: Ha személyes adatainak feldolgozásához az Ön hozzájárulására támaszkodunk, önnek joga van bármikor visszavonni hozzájárulását. Hozzájárulását bármikor visszavonhatja, ha felveszi velünk a kapcsolatot a "HOGYAN LÉPHET KAPCSOLATBA VELÜNK A JELEN NYILATKOZATTAL KAPCSOLATBAN?" című szakaszban megadott elérhetőségeken keresztül.

Felhívjuk azonban figyelmét, hogy ez nem érinti a visszavonás előtti adatkezelés jogszerűségét, és nem érinti az Ön személyes adatainak a hozzájáruláson kívüli jogszerű feldolgozási okokra támaszkodva történő feldolgozását sem.

Leiratkozás a marketing- és promóciós kommunikációról: Bármikor leiratkozhat marketing- és promóciós kommunikációnkról, ha rákattint az általunk küldött e-mailekben található leiratkozási linkre, vagy felveszi velünk a kapcsolatot a"HOGYAN LÉPHET KAPCSOLATBA VELÜNK A JELEN NYILATKOZATTAL KAPCSOLATBAN?"részben megadott adatok felhasználásával. alul. Ezután eltávolítjuk a marketinglistákról. Azonban továbbra is kommunikálhatunk Önnel – például, hogy olyan, szolgáltatással kapcsolatos üzeneteket küldjünk Önnek, amelyek szükségesek a fiókja adminisztrációjához és használatához, a szolgáltatási kérelmek megválaszolásához vagy más, nem marketing célokból.

Fiók információk

Ha bármikor szeretnéd áttekinteni vagy módosítani a fiókodban lévő adatokat, vagy megszüntetni a fiókodat, a következőket teheted:

  • Jelentkezzen be a fiókbeállításokba, és frissítse felhasználói fiókját.

Ha a fiókja megszüntetésére irányuló kérésére inaktiváljuk vagy töröljük fiókját és adatait aktív adatbázisainkból. Azonban megőrizhetünk bizonyos információkat a fájljainkban a csalások megelőzése, a problémák elhárítása, a vizsgálatokban való segítségnyújtás, a jogi feltételek érvényesítése és/vagy a vonatkozó jogi követelményeknek való megfelelés érdekében.

Cookie-k és hasonló technológiák: A legtöbb webböngésző úgy van beállítva, hogy alapértelmezés szerint elfogadja a cookie-kat. Ha szeretné, általában beállíthatja böngészőjét a cookie-k eltávolítására és a cookie-k elutasítására. Ha úgy dönt, hogy eltávolítja a cookie-kat vagy elutasítja a cookie-kat, az hatással lehet Szolgáltatásaink bizonyos funkcióira vagy szolgáltatásaira. Ha le szeretné tiltani a hirdetők érdeklődésen alapuló hirdetéseit a Szolgáltatásainkban, látogasson el http://www.aboutads.info/choices/További információkért kérjük, olvassa el a Cookie-kra vonatkozó közleményünket: https://www.rising.eco/cookiepolicy.

Ha kérdése vagy észrevétele van az adatvédelmi jogaival kapcsolatban, írjon nekünk e-mailt a privacy@rising.eco címre.

10. A DO-NOT-TRACK FUNKCIÓK VEZÉRLŐI

A legtöbb webböngésző, valamint egyes mobil operációs rendszerek és mobilalkalmazások tartalmaznak egy "Do-Not-Track" ("DNT") funkciót vagy beállítást, amelyet aktiválhat, hogy jelezze adatvédelmi preferenciáit, hogy ne figyelje és gyűjtse össze az online böngészési tevékenységeivel kapcsolatos adatokat. Ebben a szakaszban nem véglegesítettek egységes technológiai szabványt a DNT-jelek felismerésére és végrehajtására. Mint ilyen, jelenleg nem reagálunk a DNT böngésző jeleire vagy bármely más olyan mechanizmusra, amely automatikusan közli az Ön döntését, hogy nem követi nyomon az interneten. Ha az online nyomon követésre vonatkozóan olyan szabványt fogadunk el, amelyet a jövőben be kell tartanunk, erről a gyakorlatról a jelen adatvédelmi nyilatkozat felülvizsgált változatában tájékoztatjuk Önt.

11. A KALIFORNIAI LAKOSOK RENDELKEZNEK-E KONKRÉT ADATVÉDELMI JOGOKKAL?

Röviden: Igen, ha Ön Kalifornia lakosa, akkor különleges jogokat kap a személyes adataihoz való hozzáférés tekintetében.

A kaliforniai polgári törvénykönyv 1798.83. szakasza, más néven a "Shine The Light" törvény, lehetővé teszi a kaliforniai lakosok felhasználóink számára, hogy évente egyszer és ingyenesen információkat kérjenek tőlünk a személyes adatok kategóriáiról (ha vannak ilyenek), amelyeket közvetlen marketing célokra harmadik felekkel közöltünk, valamint minden olyan harmadik fél nevét és címét, amellyel személyes adatokat osztottunk meg a közvetlenül megelőző naptári évben. Ha Ön kaliforniai lakos, és ilyen kérelmet szeretne benyújtani, kérjük, küldje el kérését írásban nekünk az alább megadott elérhetőségeken.

Ha Ön 18 év alatti, Kaliforniában lakik, és regisztrált fiókja van a Szolgáltatásoknál, joga van kérni a Szolgáltatásokon nyilvánosan közzétett nem kívánt adatok eltávolítását. Az ilyen adatok eltávolítását kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alább megadott elérhetőségeken, és adja meg a fiókjához társított e-mail címet és egy nyilatkozatot arról, hogy Kaliforniában él. Gondoskodunk arról, hogy az adatok ne jelenjenek meg nyilvánosan a Szolgáltatásokban, de kérjük, vegye figyelembe, hogy az adatokat nem távolíthatjuk el teljesen vagy átfogóan az összes rendszerünkből (pl. biztonsági mentések stb.).

12. FRISSÍTJÜK-E EZT A KÖZLEMÉNYT?

Röviden: Igen, szükség szerint frissítjük ezt az értesítést, hogy a vonatkozó jogszabályoknak való megfelelés fenntartása érdekében továbbra is megfeleljenek.

Ezt az adatvédelmi nyilatkozatot időről időre frissíthetjük. A frissített változatot egy frissített "felülvizsgált" dátum jelzi, és a frissített változat akkor lép hatályba, amikor hozzáférhetővé válik. Ha lényeges változtatásokat hajtunk végre a jelen adatvédelmi nyilatkozatban, értesíthetjük Önt úgy, hogy jól láthatóan értesítést teszünk közzé az ilyen változásokról, vagy közvetlenül értesítést küldünk Önnek. Javasoljuk, hogy gyakran tekintse át ezt az adatvédelmi nyilatkozatot, hogy értesüljön arról, hogyan védjük adatait.

13. HOGYAN VEHETI FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT EZZEL A NYILATKOZATTAL KAPCSOLATBAN?

Ha kérdése vagy észrevétele van a jelen nyilatkozattal kapcsolatban, e-mailt küldhet nekünk a privacy@rising.eco e-mail címre vagy postai úton a következő címre:

Rising.eco Kft.

Simonffy utca 4-6, 1.em 123

Debrecen, Hajdú-Bihar megye 4025

Magyarország

Ha Ön az Európai Gazdasági Térségben lakik, személyes adatainak "adatkezelője" a Rising.eco Kft.. A Rising.eco Kft. Locherto Tamást nevezte ki az EGT-ben működő képviselőjévé. Adatainak feldolgozásával kapcsolatban közvetlenül kapcsolatba léphet velük a Rising.eco Kft.-nél, e-mailben a tamas@rising.eco-nál, a http://www.rising.eco/imprint-nél, http://www.rising.eco/imprinttelefonon a +36702909070-as telefonszámon, vagy postai úton a következő címre:

Simonffy utca 4-6, 1.em 123

Debrecen, Hajdú-Bihar megye 4025

Magyarország

14. HOGYAN TEKINTHETI ÁT, FRISSÍTHETI VAGY TÖRÖLHETI AZ ÖNTŐL GYŰJTÖTT ADATOKAT?

Az Ön országának alkalmazandó törvényei alapján Önnek joga lehet hozzáférést kérni az Öntől gyűjtött személyes adatokhoz, megváltoztatni vagy törölni azokat. Ha személyes adatainak felülvizsgálatát, frissítését vagy törlését szeretné kérni, kérjük, látogasson el ide: www.rising.eco/imprint www.rising.eco/imprint